Cliché wordt gevormd door Soufiane, Nawfel (Adil uit “Thuis”) en Issam, 3 geboren en getogen Belgen met Maghrebijnse roots. Deze ‘goeie gasten’ en creatieve duizendpoten willen met hun muziek zaadjes ‘good vibe’ en positiviteit planten, aan de verbroedering van onze samenleving werken, een glimlach op het gezicht van de mensen toveren, samengevat: van de wereld een iets leukere plaats maken…Cliché toch? 😉

Hun muziek straalt perfect hun boodschap uit en laat zich kenmerken door catchy, leuke tunes en positieve, Nederlandstalige teksten, die inspelen op de actualiteit en de leefwereld van jongeren. Hun ambitie is naar eigen zeggen niet de nieuwe “knuffel-Mocro’s” van Vlaanderen te worden, maar ze willen wel een positief alternatief zijn voor de ietwat cliché rappers en hiphoppers die negatieve, vaak voor bepaalde doelgroepen denigrerende boodschappen en/of een grof taalgebruik hanteren in hun muziek.